INSUmed fogyókúra

Aki egészségesen akar lefogyni, annak egészségesen kell ennie!

 

Az INSUmed egy olyan komplex fogyókúrás életmód program, amely orvosi felügyelet mellett segít megszabadulni a felesleges kilóktól és megtanít egészségesen táplálkozni az ideális testsúly és testösszetétel megtartása érdekében!

dr. Juhász Éva
INSUmed orvosi fogyókúra tanácsadó

Miért pont az INSUmed?

  • Az egyetlen, orvos által felügyelt életmód program, így teljesen biztonságos.
  • Személyre szabott, egyéni testösszetételt, alkati adottságokat figyelembe vevő módszer.

  • Éhezésmentes diéta, napi 3 étkezés (2 x INSUmed shake + 1 x vegyes főétkezés) biztosítja az optimális tápanyag bevitelt.
  • Az INSUmed-kúra személyre szabott előírásaival heti 0,5-1 kg zsírfogyás érhető el.

A program felépítése

 

1. LÉPÉS

Állapotfelmérés

Az első lépés az állapotfelmérés (anamnézis, esetleges belgyógyászati és egyéb betegségek átbeszélése, zárójelentések, laborleletek tanulmányozása), testsúly és BIA mérés.

A BIA (bioimpedancia) mérés az alapja a programnak. A BIA készülék a mérést követően kiszámolja a részletes testösszetételt, valamint javaslatokat tesz a főétkezés összetételére vonatkozóan.

2. LÉPÉS

Orvosi szaktanácsadás

Az egyéni adottságok, esetleges alapbetegségek figyelembevételével meghatározhatóak a fogyáshoz szükséges konkrét lépések (INSUmed por adagolása, javasolt ételkészítési technikák, szükséges életmódbeli korrekciók, stb.).

3. LÉPÉS

Program megvalósítása

Az irányelvek szerinti napi 3 alkalommal történő étkezés, megfelelő folyadékfogyasztás  mellett heti 0,5-1 kg zsírfogyás érhető el. A program lényege, hogy a szervezet a zsírraktárakból fedezi a napi     energiaszükségletének nagy részét, így az izomzat megmarad. A fogyókúrázó energikus marad, nem lesz fáradékony és valóban a kívánt módon formálódik a teste.

 

INSUMED és a sport

 

Önmagában ez a módszer sport nélkül is hatásos, de a rendszeres mozgás (annak bármely formája, még a kiadós séta is) gyorsítja és segíti a mielőbbi látványos eredmény elérését. A speedfitness edzés kiváló kiegészítője a programnak, rövid idő alatt még látványosabb eredményhez vezet. Jó szívvel ajánlom!

Árak és időpontfoglalás
   Érvényes 2023. július 1-től

 

Orvosi tanácsadás BIA méréssel 5.000Ft

Orvosi tanácsadás BIA méréssel: 6.000 Ft/alkalom

 

INSUmed porok ára 17000 Ft
Bestform és vegán termékek 18 000 Ft

INSUmed fehérjeszeletek: 1.000 Ft/db

Részvételi feltételek

Bejelentkezés: insumed.bp@gmail.com

Konzultációs napok:
Hétfő: 13 órától 20 óráig
Kedd: 8 órától 13 óráig

 

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

E-mail: insumed.bp@gmail.com