LYPOCRIO-ZSÍRFAGYASZTÁS

lypocrio
  • LOKALIZÁLT ZSÍRCSÖKKENTÉS

  • CELLULIT CSÖKKENTÉS

  • KÖRMÉRET CSÖKKENTÉS

  • ERŐSÍTI A BŐR ALATTI KÖTŐSZÖVETET

  • SERKENTI A VÉRÁRAMLÁST

  • FESZESÍT & TONIZÁL

  • JAVÍTJA A BŐR TEXTURÁJÁT

HOGYAN MŰKÖDIK A LYPOCRIO-ZSÍRFAGYASZTÁS ?

A fejlett, forradalmi non-invazív alakformáló rendszer, a CryoLipo integráltan felhasználja a kavitáció, a lipolézer, a krio technológia, a dinamikus vibráció és a termo-melegítés technológiáját.

A kriolipolízis lehűti a zsírt a célzott területen. A bőr alatti szövetekben lévő zsírsejtek többnyire szaturált zsírsavban gazdag sejtek, és így érzékenyek a hidegre. Ezzel szemben a környező elemek, mint például az erek, a perifériás idegrendszer, a melanociták vagy a fibrociták sokkal kevésbé érzékenyek a hűtésre. Ez a jellemző egyértelműen eredményezi a zsírsejtek elhalását anélkül, hogy a környező szövetek károsodnának.

A kavitáció hatása a zsírszövetre azt eredményezi, hogy a zsír összetörik és ezt követően a zsírsejt tartalma csatlakozik a szövetfolyadékhoz. Az emulgeált zsír elszállítódik a normál anyagcsere folyamatok során a májba, majd kiürül a szervezetből.

A lézer alacsony szintű vagy másképp lézer energiát bocsát ki, mely vegyi folyamatot generál a zsírsejtben, lebontja a raktározott triglicerideket szabad zsírsavvá és glicerinné. A sejtmembránon lévő csatornákon keresztül pedig ezek az anyagok távoznak. A zsírsavak és a glicerin ezután elszállítódnak a testben lévő szövetekben, és ott az anyagcsere során energiává válnak.

Az elektroporáció arra használható, hogy segít hatóanyagokat szállítani a sejtekbe azáltal, hogy rövid és intenzív elektromos pulzusokat alkalmaz. Ezek a pulzusok átmenetileg áteresztővé teszik a sejtmembránt, lehetővé téve ezáltal azon molekulák szállítódását, melyek másképp nem kerülhetnének be a sejtbe.